Friday, March 13, 2015

A girl midnight confession #1

You know how sucks it is to had an almost flawless skin but now it seem to be gone a little by little. Girls number one problem in the world. Really sucks. I hate now that my skin turns reddish (because of these small pimples) and that i have gotten a little darker than i were before. I hate it.

Its not that i didnt try for any skincare solution, but it just gotten worst cz its giving me those reddish look, and pimples all over my face. I cannot get all those pimples back on my face (like it did in my semester one two years ago), its like the end of the world to have a face like this.

But its weird, how can things like this be girls huge problem that they want to solve it right away - that they want it to be gone in a moment.  I somehow didn't understand myself either, because the fact  that  there are more people out there that having  worst than my case. But that's the dilemma of being a person who had no skin problem (or not having it badly) before. I don't know how but i want to fix it right away - NOW! I'm freaking hate my face look like this.

*cries*

Please be gone right now dear pimples. I don't need you in my life.


Thursday, March 12, 2015

Love Me Like You Do - Ellie Goulding


You're the light, you're the night
You're the color of my blood
You're the cure, you're the pain
You're the only thing I wanna touch
Never knew that it could mean so much, so much

You're the fear, I don't care
'Cause I've never been so high
Follow me through the dark
Let me take you past our satellites
You can see the world you brought to life, to life

So love me like you do, lo-lo-love me like you do
Love me like you do, lo-lo-love me like you do
Touch me like you do, to-to-touch me like you do
What are you waiting for?

Fading in, fading out
On the edge of paradise
Every inch of your skin is a holy grail I've got to find
Only you can set my heart on fire, on fire
Yeah, I'll let you set the pace
'Cause I'm not thinking straight
My head's spinning around I can't see clear no more
What are you waiting for?

Love me like you do, lo-lo-love me like you do (like you do)
Love me like you do, lo-lo-love me like you do
Touch me like you do, to-to-touch me like you do
What are you waiting for?

Love me like you do, lo-lo-love me like you do (like you do)
Love me like you do, lo-lo-love me like you do (yeah)
Touch me like you do, to-to-touch me like you do
What are you waiting for?

I'll let you set the pace
'Cause I'm not thinking straight
My head's spinning around I can't see clear no more
What are you waiting for?

Love me like you do, lo-lo-love me like you do (like you do)
Love me like you do, lo-lo-love me like you do (yeah)
Touch me like you do, to-to-touch me like you do
What are you waiting for?

Love me like you do, lo-lo-love me like you do (like you do)
Love me like you do, lo-lo-love me like you do (oh)
Touch me like you do, to-to-touch me like you do
What are you waiting for?

Tuesday, March 10, 2015

Survey Camp 1.0 #2

I hope i'm not too little to late to post this. 

But somehow i felt like i did.

Survey camp 1.0 #2, sila skip perihal aku dan manusia-manusia gila yang aku kenal selama dua tahun ni dan fokus dengan event dinner. 

 

To be honest, aku dan manusia gila di atas ni semua tak join sangat aktiviti dinner tu. Dah habis makan je meja semua kosong sebab semua sibuk nak bergambar kat luar. Hasil tangkapan? Macam tangkap ikan la bila musimnya, macam jugak kutip buah-buah kat dusun tu bila dah masak semuanya.

Rasa macam buat family photo je reramai macamni. But it is, there are my family. Kalau dulu aku perlu masa nak adapt nak blend in dengan mereka semua, but now syukur alhamdullillah semua orang aku dah boleh kacau dengan sesuka hati aku. Paling best, kacau manusia yang aku rapat sejak semester 1 dulu. Yang sanggup berkawan dengan manusia pelik cam aku, yang sanggup tahan semua karenah merajuk aku, yang sanggup tadah telinga dengar aku membebel.




Aku rasa gambar kat atas ni pun dah cukup nampakkan manusia ni semua gila macam aku. Ke aku gila macam dorang? 

Tapi kan, terima kasih la dengan survey camp sebab mengeratkan lagi persahabatan kami sekelas. Terutama kitorang yang tinggal sepuluh puteri dalam kelas A ni. Mulanya masing-masing berkawan memang dengan puak masing-masing walaupun kitorang boleh je ngam bercerita dengan member lain tapi kalau nak hang out ke ape ke lebih selesa dengan puak sendiri. Tapi dah sebulan duduk serumah, tido bersama, makan bersama, lepak bersama, tengok movie bersama, jalan bersama, hubungan tu jadi lebih rapat, lebih erat.



Nampak tak bahagianya kalau kita dah rasa erat, dah rasa rapat, dah rasa macam satu keluarga dengan kawan sekeliling?


Terima kasih semuanya, aku bersyukur jumpa classmate dan kawan gila macam ni. Sama macam zaman aku diploma dulu. Jujur aku rindu budak-budak nerd sains fizik dan biologi. Fakulti je sebelah, tapi kesempatan untuk reunion takde. Aku rindu korang. Haraplah dengan manusia gila sekarang ni aku takkan jadi macam manusia gila diploma dulu, yang bila semua dah bawak haluan masing-masing dan bekerjaya, hubungan tu jadi renggang.


But there's always GROUP WHATSAPP *wink*

Akhir event, barulah berkesempatan nak gambar dengan bebudak dari kelas lain walaupun there's only a few of them. Maaflah, kitorang khusyuk bergmabar kat luar sampai tak tau menahu pun apa jadi kat dalam dinner hall tu. Hikks.


But to be honest, bagai tak cukup makan sebenarnya sepanjang dinner tu, ni lah masalahnya kalau tangki perut besar tak padan saiz badan kecik.


That's not my plate though.