Monday, July 21, 2014

A reboot.

Selamat tinggal post blog aku yang berusia 3-4 tahun yang lepas. Kalau perasan kat drop box menu tu sekarang history blog post dah semakin sikit, dan itu pun bermula kebanyakkan dari 2012. Cuma dua je post yang aku sayang dari 2011 untuk dibuang. Yang lain, masuk tong sampah sudah. Dan terima kasih 2010 sebab banyak contribute total blog post mencecah sehingga ke angka empat ratus dan lebih semuanya. Tapi maaf, post kau semua taraf budak-budak dan gedik 

Kenapa aku delete blog post sekitar tahun 2010-2011 dan tak buat blog baru je?

Senang. Sebab malas nak tukar layout dan buat itu ini bagi cantik blog. Anggaplah ini semua reboot and rebirth untuk blog baru.

No comments: