Tuesday, September 18, 2012

MAA Terakhir.

MAA, stands for Majlis Apresiasi dan Aspirasi. This, will be the last MAA that i attended throughtout all this past three years in Uitm. Tak sangka sebab cepat betul masa berlalu. Sedih dan berat rasa hati nak tinggalkan Uitm. Dah tiga tahun bergelak ketawa, bersuka duka, bermuram durja dengan semua kawan sekelas aku. - hahh, keluar ayat merapu aku.


Okay, apa-apapun aku sangat malas nak berblog panjang. Yang pasti tema untuk dinner kali ialah Aidilfitri dan Arabian Night, dan dianjurkan bersempena sekali dengan anniversary Pre-Science dalam sejarah family DiS di Uitm Samarahan. Okayy, i sense some plagerism, but nevermind.

Btw did you know yang aku sangatlah tak kenyang masa nak makan dinner tu? Hampa.


Dan saya dapat mug free dari SFROST sebagai kenangai untuk pelajar semester terakhir. Yeayyy happy.


Selebihnya, gambar jak melebih. HAHAHAHA.


 Jesie dan Lizs memang lawa kan. Transformation betul Jesie malam tu, saya pun boleh terpikat. HAHAHA.
  The CLASSMATE til death do us part. HAHAHAHA.
 Geng ETR. Hahaha, ikut ketinggian la pulakk.
 
 Geng PHYSICS bersama Sir Lutfi, and well Mdm Hartini.


Sorry, supposely banyak lagi nak blog tapi, malas. Masih banyak nak buat assignment, ETR dan BEL report. K bye!

No comments: